Produkter
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 28 89 14 23

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Pendulum  ROSE QUARTZ 7 CHAKRAS Se fuld størrelse

Pendulum ROSE QUARTZ 7 CHAKRAS

Pendul 16070

Flere detaljer

1 Varer på lager

DKK 189,00

8 andre varer i samme kategori:

Om pendulering
Et pendul kan bruges på mange måder. Kort fortalt kan man sige, at et pendul kan være nyttigt som hjælp til at opfatte det, som vi normalt ikke kan sanse med vores fem almindelige sanser.
For eksempel: 'Hvordan har min underbevidsthed det med, at jeg træffer den eller den beslutning?' Det kan være nyttigt at betragte det, vi kalder underbevidstheden, som vores indre barn. Når vi bliver født, er vi én stor, åben uskyldig bevidsthed. I løbet af vores første 4-5 leveår lærer vi, hvad der er acceptabelt og hvad der ikke er i netop den familie og i netop de omgivelser, som vi er født ind i. Denne del af vores personlighed kalder vi så vores underbevidste, vores fortrængninger, eller vores indre barn. Den styrer ofte mere, end vi lige tror til dagligt. Med et pendul kan vi kommunikere med det indre barn.
Man kan starte 'samtalen' med at aftale, hvad der er 'ja' og hvad der er 'nej'. For eksempel kan pendul-svingninger frem og tilbage være 'ja', og svingninger fra side til side være 'nej'. 'Tror du, at du vil kunne lide det her job, som jeg lige har søgt?'. 'Vil du gerne ud at rejse i sommerferien?'. 'Eller vil du hellere hygge hjemme i haven?' osv. osv.
En fornøjelig og indsigtsfuld samtale, der kun kan bringe større integritet i livet.